DE – Dry Ears

Zwemmen zonder zorgen

Niet iedereen kan zomaar in een zwembad springen of onbezorgd douchen. Voor mensen met een gevoelige gehoorgang of een trommelvliesperforatie kan water in de oren namelijk erg vervelend uitpakken. En dat geldt natuurlijk ook voor kinderen waarbij een buisje in net trommelvlies geplaatst is. Maar een & al oor heeft de oplossing! Met de DE – Dry Ears sluit je je oor af en voorkom je dat er bij het zwemmen of haren wassen water in komt.

Voor volwassenen laten we de oordoppen in het lab maken. Deze zijn van een drijvend siliconen gemaakt en voorzien van een filter dat geen water doorlaat maar wel geluid. Deze oordoppen worden standaard geleverd in een handig etuitje met een schoonmaakdoekje en pennetje. De basisuitvoering is van een drijvend silicone materiaal. Ze zijn voorzien van een uniek filter waardoor er geen water in je koren komt, maar je nog wel geluiden hoort.

Omdat een kinderoor nog veel kan veranderen maken we de kinderzwemdoppen in onze eigen winkel. Daarbij is er keuze uit verschillende, al dan niet drijvende, materialen.

DE – Dry Ears
by een & al oor

De zwemdoppen voor kinderen maken we in eigen huis van oorafdrukken. Daarom is er keuze uit verschillende kleuren en al dan niet drijvend materiaal. Omdat we deze doppen in eigen huis maken kunnen we een korte levertijd garanderen; de werkdag nadat we de afdrukken gemaakt hebben zijn ze al klaar!

DE – Dry Ears
lab vervaardigd

  • Drijvend silicone materiaal
  • Duurzamer materiaal dan in eigen huis gemaakte zwemdoppen
  • Uniek filter houdt je oor droog maar laat wel geluid door
  • Optimaal draagcomfort door moderne 3D-technieken

Vanaf €35,00 per set incl. BTW

Vanaf €132,50 per set incl. BTW

Van donderdag 7 maart t/m maandag 11 maart is een & al oor gesloten.