Het verhaal van

een & al oordop

Een & al oordop is een initiatief van een & al oor  uit Bakel, een zelfstandig audiciensbedrijf dat begin 2017 haar deuren opende.

Als audicien heb ik veel contact met mensen die een gehoorproblemen hebben en zo zie ik welke grote gevolgen slecht horen heeft in het dagelijkse leven. Doordat ik zelf ook slecht hoor weet ik welke beperkingen een gehoorverlies te weeg kan brengen, zelfs met de beste hulpmiddelen. Want ondanks alle nieuwe hoortoesteltechnieken gaat er niets boven een gezond gehoor. Daarom hecht ik zoveel waarde aan een goede bescherming van je oren. Wat weg is, komt nooit meer terug! Dat mensen (met name jongeren) steeds bewuster bezig zijn met hun gehoor blijkt wel uit het feit dat er vanaf de eerste dag veel vraag geweest naar oordoppen is geweest.

Ik wil mijn klanten graag de beste oordoppen aan kunnen bieden. Daarom heb ik samenwerking gezocht met een laboratorium in Eindhoven. Daar worden in nauw overleg met de modernste 3D-technieken de oordoppen op maat voor een & al oor geproduceerd.
Dat resulteert in ons eigen merk oordoppen die stuk voor stuk voldoen aan de strengste eisen. De lijntjes met het lab zijn erg kort en daardoor kunnen we (bijna) altijd aan jouw persoonlijke wensen voldoen, ook als jouw oplossing geen “standaard” maatproduct is.

” En net als bij de hoortoestellen probeer ik ook qua oordoppen het meeste zelf uit om zo vanuit de praktijk te kunnen adviseren.”

Van donderdag 7 maart t/m maandag 11 maart is een & al oor gesloten.