QN – Quiet Nights

Voor de broodnodige nachtrust

Wat is het heerlijk om uitgeslapen aan je dag te beginnen. Helaas is een ongestoorde nachtrust niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Als je overdag moet slapen omdat je uit de nachtdienst komt, als je vaak in hotels moet overnachten of als je partner snurkt, is het vaak moeilijk om de slaap te vatten en een hele nacht door te slapen. Standaard “schuimdopjes” zitten vaak niet comfortabel als je er op gaat liggen en ze vallen ‘s nachts nog wel eens uit je oor.

Gelukkig is er ook een mooie maatoplossing voor dit probleem: de QN – Quiet Nights van een & al oor.Deze slaapdopjes worden precies op maat van je oor gemaakt. We gebruiken hiervoor een zeer flexibel siliconenmateriaal waardoor een optimaal comfort en een goede duurzaamheid garandeerd zijn. Omdat onze slaapdopjes niet helemaal opgevuld zijn kun je er zonder problemen op liggen en blijven geluiden als bijvoorbeeld een wekker toch goed hoorbaar.

Dit is wat je krijgt bij de QN – Quiet Nights:
De slaapdoppen van een & al oor worden standaard geleverd in een handig etuitje met een schoonmaakdoekje. De basis-uitvoering is van een transparant uiterst flexibel materiaal en is hol afgewerkt. Als optie zijn ze in blauw leverbaar.

QN – Quiet Nights vanaf €132,50 per set incl. BTW

Van donderdag 7 maart t/m maandag 11 maart is een & al oor gesloten.