In-ear monitors

Je persoonlijke mix rechtstreeks in je oren

Van hobbyist tot professional

Je ziet ze tegenwoordig steeds vaker. En al lang niet meer alleen bij de grote artiesten, maar ook steeds meer bij DJ’s en fanatieke hobbymuzikanten: de in-ear monitors. Dat is een ideale combinatie van bescherming tegen hard geluid en toch je stem, instrument of DJ-set goed horen.

Het maken van in-ear monitors is echt een vak apart, en een & al oor heeft gekozen voor de ervaring en expertise van Cinepaq als partner als het gaat om in-ears. De in-ears van CINEPAQ worden in het laboratorium in Hoogvliet gemaakt met de nauwkeurigste 3D-technieken. Door elke in-ear monitor met de hand te maken wordt een perfecte pasvorm gegarandeerd en door verschillende beschikbare opties is het uiterlijk helemaal aan jouw eigen smaak aan te passen.

De eenvoudigste in-ears zijn voorzien van 1 driver (luidsprekertje) per oor terwijl de meest uitgebreide set vaak zelfs 5 of meer drivers per oor aan boord heeft. Hierdoor ben je verzekerd van een geweldig geluid waarbij hoog, mid, laag en sublaag perfect in balans zijn.

Kom zelf luisteren hoe het klinkt

Om jou te helpen bij het kiezen van de in-ear die het beste bij jou past beschikt een & al oor over een DEMO-set van de in-ears van CINEPAQ. Daardoor heb je de mogelijkheid om bij ons in de winkel de verschillende uitvoeringen te beluisteren en zo je keuze te maken op wat je hoort.

Wil je weten wat er precies mogelijk is of horen hoe een echte in-ear klinkt, neem dan contact op met een & al oor.

Van donderdag 7 maart t/m maandag 11 maart is een & al oor gesloten.