LM – Loving Music

Draai de volumeknop omlaag

Ga jij ook zo graag naar concerten of festivals? Wat is het toch heerlijk om te genieten van goeie muziek en een heerlijke sfeer! Maar onbewust stel je dan je oren regelmatig bloot aan harde geluiden. En die harde geluiden richten meer schade aan dan je verwacht. Daarom is het van belang je oren goed te beschermen. Standaard oordoppen zitten vaak niet comfortabel en zijn vaak lastig in te doen. En als ze goed zitten bescherm je wel je oren, maar de muziek klinkt dan toch een stuk minder mooi.

Met de LM – Loving Music oordoppen van een & al oor is dat verleden tijd. Door het unieke filter worden alle geluiden even veel zachter gemaakt. Daardoor hoor je alles precies zoals het is, alleen wordt de volumeknop een stukje teruggedraaid. Zo geniet je veilig van je favoriete muziek zonder dat je inlevert op geluidskwaliteit, terwijl je ook je vrienden nog goed kan verstaan.

Dit is wat je krijgt bij de LM – Loving Music:
De oordoppen van een & al oor worden standaard geleverd in een handig etuitje met een schoonmaakdoekje en pennetje. De basisuitvoering is van een transparant hard materiaal, heeft een gladde afwerking en is voorzien van een uittrekkoordje.

Bij de LM – Loving Music oordoppen kun je kiezen uit 4 filters, daarnaast zijn er ook diverse specifieke opties mogelijk.

  • Filter bijzonder geschikt voor het uitgaan
  • Ook zeer geschikt als je werkt in de horeca!
  • Optimaal draagcomfort door moderne 3D-technieken
  • Geschikt voor langdurig dagelijks gebruik
  • Optioneel zijn verschillende materialen en kleuren mogelijk
  • Diverse specifieke opties mogelijk

LM – Loving Music vanaf €165,50 per set incl. BTW

Van donderdag 7 maart t/m maandag 11 maart is een & al oor gesloten.