Oorkappen voor kinderen

En andere universele producten

Een oordop is zo goed als zijn pasvorm. Als een product niet goed aansluit, zal de bescherming ook nooit optimaal zijn.
Omdat ieder oor anders is zal een universeel product nooit de perfecte pasvorm hebben. Daarom kunnen volwassenen het beste oordoppen op maat gebruiken. Die zitten als gegoten en beschermen je gehoor het beste.

Maar wat nou als je een oordop maar een enkele keer gebruikt of als je de oren van je kind wil beschermen tegen lawaai Oordoppen op maat zijn voor kinderen niet zo geschikt omdat kinderoren nog veel veranderen. Het kan daardoor zomaar voorkomen dat een maatproduct binnen een jaar al niet meer past en veel universele producten zijn te groot voor kinderoortjes. In dat geval zijn oorkappen een goede oplossing. Omdat deze net als een hoofdtelefoon over het oor heen staan is de maat van de gehoorgang niet van belang.

Ook voor universele oordopjes of oorkappen ben je bij een & al oor aan het juiste adres! Wij hebben namelijk verschillende universele producten geschikt voor alle leeftijden.

Oorkappen

Beste bescherming voor een kinderoor

De oorkappen zijn er vershillende uitvoeringen: voor baby’s zijn er kappen met een soft-band (haarband) en voor kinderen vanaf ongeveer 2 jaar zijn er de “gewone” oorkappen met een beugel over het hoofd. Met een hoge dempingswaarde (snr = 25dB) zijn de oren van je kind goed beschermd. De oorkappen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en met verschillende prints en uit voorraad leverbaar.

  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Uitvoering met soft-band voor baby’s
  • Hoge dempingswaarde
  • Verstelbaar dus “groeit mee” met je kind
  • Uit voorraad leverbaar

Universele oordopjes

De kant-en-klaar bescherming

Hoewel geluid sneller schadelijk is dan je verwacht, komt niet iedereen vaak in lawaai. Voor degene die “eens een keer” een oordopje nodig heeft kan een universeel product een uitkomst zijn. Een & al oor heeft verschillende universele producten op voorraad met verschillende filters en, omdat de demping valt of staat met de pasvorm, in verschillende vormen. Ook zijn er uitvoeringen zonder filter voor zwemmen of vliegen. Dus ook als je “nog even” oordoppen wil halen kun je bij een & al oor terecht.

  • Keuze uit verschillende filters of geen filter
  • Diverse producten met elk hun eigen vormgeving
  • Met handig opbergdoosje

Vanaf €27,50 incl. BTW

Vanaf €10,00 per set incl. BTW

Van donderdag 7 maart t/m maandag 11 maart is een & al oor gesloten.